Codin Maticiuc a recunoscut cu cine s-a sfătuit pentru cartea cu Nuțu Cămătaru (VIDEO)

Codin Maticiuc a anunțat recent că a pus la vânzare cel de-a doilea tiraj al cărții „Dresor de lei și de fraieri: Viața lui Nuțu Cămătaru”, după ce primele exemplare s-au epuizat la 48 de ore de la lansare.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, omul de afaceri a anunțat că din cel de-al doilea tiraj de 30.000 de exemplare puse la vânzare s-au cumpărat deja 14.000 de cărți. Lansată la data de 24 noiembrie, cartea lui Codin Maticiuc a vândut primul tiraj de 15.000 de exemplare în 48 de ore, comparativ cu alți scriitori români care obțin mai mult sau mai puțin într-un singur an.  „Au fost oameni care au spus că nu se poate așa mult, ba că mint sau mai spusese cineva că nimeni, de fapt, nu a cumpărat-o, ci doar Nuțu Cămătaru le-a luat pe toate”, a povestit omul de afaceri. Maticiuc a avut nevoie de cinci ani pentru a se documenta, înainte de a scrie și lansa biografia. 

„Am făcut asta cu o persoană pe care o respect foarte mult

La podcast, Codin Maticiuc a recunoscut cui i-a cerut sfaturi în ceea ce privește scrierea cărții: „Am făcut asta cu o persoană pe care o respect foarte mult, chiar dacă nu scrie cărți, este vorba despre Lia Bugnar. În paralel ce scriam capitole, i le-am trimis și ei. Mi-a spus că îi place tot subiectul și mi-a zis că am nevoie să crești un pic personajul Codin, atunci eram undeva la 1% din carte. Eu nici nu mi-am dorit să fie al doilea roman în care să pară că sunt și eu”, a continuat el.

Regizoarea și dramaturgul Lia Bugnar a participat împreună cu actriţa Maria Buză în cel de-al treilea sezon al concursului „Asia Express”, de la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...