Colete blocate la Poștă. Cadourile pentru Crăciun ar putea ajunge la destinație anul viitor

Multe colete care vin din străinătate se blochează la Poștă. În cazul în care ați comandat un cadou pentru Crăciun de peste hotare trebuie să luați în calcul că pachetul ar putea ajunge la dumneavoastră cu întârziere.

Oamenii se plâng că așteaptă chiar și câteva săptămâni pentru a-și primi coletele deși acestea sunt deja în depozitele de la Poșta Română. 

Situația ar putea deveni și mai dificilă în luna decembrie când mulți dintre români comandă cadouri sau primesc pachete de la rudele de peste hotare, conform Digi24. Reprezentanții Poștei Romane spun că livrările pot fi întârziate de formalități.

„Nu putem estima în cât timp își primește coletul un client care a comandat azi un produs de pe un site din spațiul extra-comunitar, pentru că depinde foarte mult și de timpul de livrare pe care l oferă comerciantul”, spune Claudia Bibire, purtător de cuvânt Poșta Română.

În ultimii doi ani în România au ajuns din ce în ce mai multe colete din afara țării după ce oamenii au petrecut mai mult timp făcând cumpărături online, din cauza pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...