Colosseum Mall deschide, luna aceasta, o nouă clădire de spații comerciale după o investiție de 30 milioane euro

Pe 24 martie, Colosseum Mall va deschide în mod oficial pentru publicul larg noua clădire și spațiile comerciale aferente, marcând cu această ocazie finalizarea celei mai importante dezvoltări de retail a ultimilor ani din București.

Zeci de branduri cunoscute la nivel local și internațional își vor întâmpina clienții cu cele mai noi concepte de magazine și restaurante în partea de Nord-Vest a capitalei, o zonă aflată în ultimii ani într-o dezvoltare accelerată pe segmentul rezidențial.

Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall: „Sunt bucuros să anunț public inaugurarea Colosseum Mall și a noilor spații comerciale așteptate de clienții noștri. Întreaga echipă a depus multă pasiune și efort în acest proiect și ne bucurăm că am reușit să atragem alături de magazinele deja prezente în locație, noi branduri importante, cunoscute la nivel local și internațional. Am realizat această dezvoltare într-o perioadă dificilă, marcată de efectele pandemiei Covid 19 și de contextul geopolitic imprevizibil, însă suntem optimiști cu privire la succesul și rolul pe care Colosseum Mall îl va avea pe piața de retail din București. Întrucât acțiunile responsabile fac parte din valorile companiei noastre, am decis ca bugetul alocat inițial activităților de marketing pentru inaugurare să fie donat către Crucea Roșie Română, pentru a contribui la activitățile de voluntariat ce au misiunea de a ajuta persoanele vulnerabile.

Noile branduri sunt accesibile unui cumpărător cumpătat, dar totodată sofisticat, care va descoperi în Colosseum Mall un spațiu elegant pentru shopping și întâlniri cu prietenii și familia.

Brandurile care se alătură acestei etape de extindere sunt Sinsay, parte a grupului polonez LPP, care deschide în Colosseum Mall cel mai mare magazin din România, New Yorker, CCC, Deichmann, Smyk All for Kids, Noriel, Stay Fit, cu cel mai mare centru de fitness al brandului din București, Colin’s, 4F, Douglas, Teilor, English Home, Ac&Co, Mumuso, Optiblu, Nala Cosmetics, Helpnet, City Flowers, Fun Planet, Magic Casino, Superbet Premium Store, KFC, Dristor Kebab, Noodle Pack, Mesopotamia, So!Coffee, Vibe Cafe, Uncle John, All For Six, Bunătăți Ardelenești, Restaurant Presto, La Galleria, Inmedio, Xpressions Beauty & Body Care.

În următoarele 12 luni se vor mai deschide în Colosseum Mall cinematograful Happy Cinema, prevăzut cu 7 săli de proiecție ultra-moderne,  o clinică cu servicii medicale, precum și o serie de alte branduri de fashion și accesorii precum House, Cropp, Splend’or, Penti, Cofetăria Kanel ș.a.

Inaugurarea Colosseum Mall va genera și un număr considerabil de locuri de muncă. În continuarea inaugurării Colosseum Mall, dezvoltatorul își urmărește obiectivele de business prevăzute și va dezvolta și alte proiecte,  precum primul concept de tip drive-thru din locație și construcția primului proiect rezidențial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...