Combinația explozivă care poate fenta formele grave de COVID

Omul de știință italian Salvatore Corrao, membru al Comitetului tehnico-științific pentru infecția de COVID-19 de pe lângă Guvernul regional din Sicilia, a făcut o anumită recomandare pentru cazurile grave de COVID-19.

Corrao este și șeful secției pentru bolnavii de COVID-19, aflată în una dintre cele mai mari instituții medicale din sudul Italiei, Ospedale Civico din Palermo. El a recomandat într-un interviu acordat RIA – Novosti, administrarea vitaminelor C și D, a melatoninei și a zincului pentru reducerea riscului formelor grave de infectare cu COVID-29.

În numărul din aprilie al revistei științifice internaționale „Nutrients” au fost publicate rezultatelor studiului efectuat de un grup de oameni de știință din Italia și San Marino, condus de profesorul Corrao.

O ulilizare terapeutică

Grupul a cercetat timp de șase luni influența pe care o au asupra organismului uman cele patru nutraceutice și au stabilit dozarea care poate asigura efectul pozitiv necesar. Zilnic trebuie luate 1 – 2 grame de acid ascorbic (vitamina C), care este un bun antioxidant. În ceea ce privește vitamina D, poate fi luată atât zilnic, cât și o dată pe lună – oamenii de știință sunt de părere că soluția optimă este consumul unic de 50.000 UI (unități internaționale) de vitamina D pe lună, de preferință pe stomacul plin.

În ceea ce privește melatonina, Corrao recomandă consumul în fiecare seară de 6 – 10 miligrame de melatonină. În ceea ce privește zincul, el recomandă administrarea zilnică de circa 50 de miligrame, acesta ajutând sistemul imunitar să lupte împotriva virușilor.

Deoarece zincul are proprietatea de a se acumula în organism, la un moment dat doza trebuie scăzută la 25 de miligrame.
Corrao a subliniat că este vorba despre utilizarea terapeutică a acestor substanțe, care au un efect foarte divers asupra corpului uman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...