Comedia „The Lost City”, cu Sandra Bullock şi Channing Tatum, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Comedia romantică „The Lost City”, cu Sandra Bullock şi Channing Tatum, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, generând 31 de milioane de dolari de la 4.253 de cinematografe.

Filmul, regizat de Adam şi Aaron Nee, este produs de Paramount. O scriitoare de romane de dragoste (Sandra Bullock) plecată într-un turneu de promovare împreună cu modelul pentru coperta cărţii ei (Channing Tatum) şi este prinsă într-o tentativă de răpire care-i aruncă pe amândoi într-o aventură pe viaţă şi pe moarte în junglă.

Pe locul doi a coborât „The Batman”, cu 20,5 milioane de dolari încasări în acest weekend. La nivel mondial, producţia Warner Bros. a avut încasări de 672.851.000 de dolari, potrivit cifrelor boxofficemojo.com.

Filmul indian „RRR”, despre doi revoluţionari legendari, a debutat surprinzător pe locul trei în clasamentul nord-american, cu 9,5 milioane de dolari.

„Uncharted”, produs de Sony, cu Tom Holland în rol principal, a coborât pe patru, în al şaselea weekend de la premieră. Filmul a avut încasări de 5 milioane de dolari.

Poziţia a cincea îi revine filmului de animaţie „Jujutsu Kaisen 0: The Movie”, realizat de studioul Crunchyroll/ Funimation, care a coborât două locuri, până pe cinci, în al doilea weekend de la debut. Producţia a generat venituri de 4,5 milioane de dolari.

Topul este completat de horror-ul „X”, „Dog” (MGM), cu Channing Tatum, blockbusterul Sony „Spider-Man: No Way Home”, animaţia „Sing 2” şi thrillerul „Infinite Storm”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...