Comedia „The Lost City”, cu Sandra Bullock şi Channing Tatum, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american

Comedia romantică „The Lost City”, cu Sandra Bullock şi Channing Tatum, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, generând 31 de milioane de dolari de la 4.253 de cinematografe.

Filmul, regizat de Adam şi Aaron Nee, este produs de Paramount. O scriitoare de romane de dragoste (Sandra Bullock) plecată într-un turneu de promovare împreună cu modelul pentru coperta cărţii ei (Channing Tatum) şi este prinsă într-o tentativă de răpire care-i aruncă pe amândoi într-o aventură pe viaţă şi pe moarte în junglă.

Pe locul doi a coborât „The Batman”, cu 20,5 milioane de dolari încasări în acest weekend. La nivel mondial, producţia Warner Bros. a avut încasări de 672.851.000 de dolari, potrivit cifrelor boxofficemojo.com.

Filmul indian „RRR”, despre doi revoluţionari legendari, a debutat surprinzător pe locul trei în clasamentul nord-american, cu 9,5 milioane de dolari.

„Uncharted”, produs de Sony, cu Tom Holland în rol principal, a coborât pe patru, în al şaselea weekend de la premieră. Filmul a avut încasări de 5 milioane de dolari.

Poziţia a cincea îi revine filmului de animaţie „Jujutsu Kaisen 0: The Movie”, realizat de studioul Crunchyroll/ Funimation, care a coborât două locuri, până pe cinci, în al doilea weekend de la debut. Producţia a generat venituri de 4,5 milioane de dolari.

Topul este completat de horror-ul „X”, „Dog” (MGM), cu Channing Tatum, blockbusterul Sony „Spider-Man: No Way Home”, animaţia „Sing 2” şi thrillerul „Infinite Storm”.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole