Comisarul european pentru Sănătate: Pregătiți-vă acum! În toamnă, un nou val de Covid-19

Folosiți vara în vederea pregătirii pentru a face față unui nou val de infecții Covid-19, posibil în toamnă și iarnă.  Acesta este mesajul transmis de comisarul european pentru Sănătate, Stella Kyriakides, celor 27 state membre.

De asemenea, comisarul Kyriakides recomandă vaccinarea cu schema inițială și administrarea de doze booster. Totodată, spune că nu trebuie să se renunțe la testare.

Comisarul european pentru Sănătate subliniază că  autoritățile trebuie să aibă planuri speciale, care să asigure revenirea la locurile de muncă și începerea unui nou an școlar în siguranță, după concedii și vacanța de vară a copiilor.

Dr. Simin Florescu, managerul Spitalului de Boli Infecțioase și Tropicale ”Victor Babeș” din București, pune numărul mare de infectări din ultima perioadă pe seama variantei BA.5, care este  mult mai contagioasă. De asemenea, dr. Florescu subliniază că persoanele care nu au făcut boala și care nu s-au vaccinat sunt cele mai expuse la această infecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...