Comitetul de Urgență pentru București completează lista închiderilor cu baruri și săli de jocuri de noroc

Pe lista de unități ce se închid de astăzi, 7 octombrie 2020, în București apar doar restaurantele și cafenele. Barurile, cluburile, discotecile și sălile de jocuri de noroc au fost adăugate în urma ședinței Comitetului de Urgență.

Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) s-a întâlnit într-o ședință pentru a completa lista și cu aceste localuri. Astfel, vor fi închise și discotecile, barurile, cluburile și sălile de jocuri de noroc.

În cazul sălilor de jocuri de noroc va fi permisă activitatea celor care se bazează pe emiterea de bilete, ceea ce înseamnă că agențiilor Loteriei Române vor putea funcționa, ca și agențiile de pariuri sportive.

S-a decis și reducerea distanței din jurul școlilor în care este obligatorie purtarea de mască de la 100 de metri la 50 de metri. Terasele rămân deschise, cel puțin deocamdată.

Numărul de infectări cu coronavirus a continuat creșterea și astăzi, miercuri, apropiindu-se de 3.000, ceea ce înrăutățește situația și ar putea duce la noi interziceri.

Președintele Klaus Iohannis face o conferință la ora 18:00 în care va comenta asupra situației din prezent și ar putea anunța noi măsuri de pandemie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...