Comunicat: „Am decis să părăsesc Twitter, deoarece cred că firma este pregătită să treacă peste fondatorii săi”

Directorul general al Twitter, Jack Dorsey (foto), se retrage din funcția de șef al companiei Twitter, urmând ca, Parag Agrawal, directorul de tehnologie al Twitter, să preia șefia companiei, relatează CNBC.

Am decis să părăsesc Twitter deoarece cred că firma este pregătită să treacă peste fondatorii săi”, a declarat Dorsey într-un comunicat, deși nu a oferit detalii suplimentare cu privire la motivul pentru care a decis să demisioneze. Dorsey era cât pe ce să fie înlăturat anul trecut, când acționarul Twitter, Elliott Management, a încercat să îl înlocuiască. Fondatorul Elliott Management și investitorul miliardar Paul Singer se întrebase dacă Dorsey ar trebui să conducă ambele companii publice.

Singer a cerut ca Dorsey să demisioneze din funcția de director general al uneia dintre ele, înainte ca firma de investiții să ajungă la un acord cu conducerea Twitter. Dorsey, care a co-fondat gigantul social media în 2006, a ocupat funcția de CEO până în 2008, înainte de a fi îndepărtat din funcție. El a revenit la conducerea Twitter în 2015, după ce fostul CEO Dick Costolo a demisionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...