Concert extraordinar Fuego la București! Când are loc și cât costă biletele

Românii sunt invitați deja la evenimentul anului: Concertul extraordinar Fuego la București –  ”Drag de România noastră!”.

Concertul va avea loc pe data de 2 decembrie 2022, la Sala Palatului din București, începând cu ora 19.00.
Paul Surugiu-Fuego va face un show spectaculos, la care muncește de ceva vreme, după cum declară chiar el. ”Am drag de România noastră! Am drag de frumos, de muzica autentică, de spectacolul variat pe care poate crea autenticitatea neamului nostru! Și voi aduce toate astea la scenă, într-un show care va fi grandios și care va rămâne pentru cândva, mai ales că-mi sunt alături câteva dintre legendele acestui neam și una dintre cele mai speciale orchestre, Orchestra Fraților Advahov! Garantez un regal, garantez energie pozitivă, garantez ceva grandios, păcat de ratat!”

Deci alături de Fuego va fi celebra Orchestră a Fraților Vasile și Vitalie Advahov din Chișinău, instrumentiști virtuoși, care vor face spectacol și vor dovedi că sunt un întreg artistic, capabil de a realiza unul dintre cele mai complexe concerte realizate vreodată.

Un maraton live, de peste 3 ore, dedicat României mari, în care Fuego va cânta cu  lejeritate folclor din toate zonele țării, realizând o călătorie muzicală din Maramureș în Ardeal, din Bucovina în Dobrogea, din Oltenia în Basarabia, Banat, Moldova sau Muntenia.

Concert extraordinar Fuego la București: Surprizele pregătite

Concertul va avea numeroase surprize, momente emoționante, omagii, joc, veselie și multă bună dispoziție, arătând cumva că România este de-o complexitate unică în plan artistic, una de care trebuie să ne fie drag și pe care e musai să o cunoaștem la justa valoare. Se va cânta cu foc, se va dansa, se va crea o stare din care cu greu oamenii vor reuși să iasă, tocmai pentru că Paul Surugiu îi va purta în istoriile neamului, prin costume de colecție și un repertoriu pe măsură.

Invitații speciali ai lui Paul Surugiu sunt legende ale muzicii autentice românești, artiști de renume, alături de care va face show, va cânta în duet și va purta publicul într-o poveste autohtonă. Invitații sunt Irina Loghin, Angela Buciu, Mioara Velicu, Angelica Stoican, Sava Negrean Brudașcu, Floarea Calotă, Constantin Enceanu și din Basarabia, Maria Iliuț și Ansamblul ”Crenguță de Iederă”.

Alături de artiști, reprezentând zona Dobrogei, vor fi membri Ansamblului Profesionist ”Baladele Deltei” din Tulcea, coregraf Ștefan Coman. Vor exista și multe alte surprize, elemente de show, un spectacol vizual și auditiv la cel mai înalt nivel, pentru a celebra România, artiștii și muzica ei, la cel mai înalt nivel!

Concert extraordinar Fuego la București: Cât costă și de unde pot fi procurate biletele

Biletele pot fi cumparate online pe www.ticketstore.ro sau de la: Casa de bilete a Teatrului Național de Opereta și Musical „Ion Dacian” – B-dul Octavian Goga Nr.1 (luni-vineri 12.00-19.00 și cu o ora înainte de spectacole sâmbătă și duminica) sau Casa de bilete a Sălii Dalles – B-dul Nicolae Balcescu Nr.18   (luni-vineri 10-17).

Costurile biletelor: 

Categoria 1 – 240,00 lei
Categoria 2 – 200,00 lei
Categoria 3 – 150,00 lei
Categoria 4 – 100,00 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole