Concurs cu dedicație la Ministerul Agriculturii pentru prietenul lui Cioloș

Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale condus de către liberalul Adrian Nechita Oros a anunțat scoaterea la concurs, pe data de 7 aprilie 2021, a postului de „director general clasa I, grad II” de la Direcția Generală Pescuit – Autoritatea de Management pentru POPAM, dar deja se știe cine va ocupa acest post.

„Înăuntru-i candidatul și afară-i protejatul”

Potrivit informațiilor noastre, acest concurs este doar o simulare pentru simplul fapt că postul este deja adjudecat și se știe deja câștigătorul chiar dacă în anunț s-a menționat că una dintre condițiile obligatorii este aceea de „vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcțiilor publice minim 7 ani”. 

Fericitul câștigător al acestui concurs este nimeni altul decât Valentin Toma, prietenul lui Dacian Cioloș, care a mai fost prin Ministerul Agriculturii pe vremea guvernării tehnocrate când ministru era Achim Irimescu.

Așadar, concursul organizat de Adrian Oros pentru omul lui Cioloș se va desfășura după scenariul „înăuntru-i candidatul și afară-i protejatul!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole