Condamnare pe viață pentru o mamă și un fiu care au ucis un fiu și un frate

În 2017 o crimă teribilă zguduia provinciile Monza și Brianza din Italia. Fotbalistul de la Brugherio, Andrea La Rosa era omorât nu doar cu sânge rece, dar și abject și inuman, de mama și de fratele său. Din cauza unei datorii de 30.000 de euro. Adică, ucigașii trebuiau să-i returneze victimei această sumă.

Ce-a urmat e dincolo de puterea de înțelegere a unui om normal. Potrivit mărturisirii femeii, Antonietta Biancaniello, ea s-ar fi întâlnit pe stradă cu La Rosa și acesta ar fi insultat-o în legătură cu banii pe care i-i datora.

Dar l-a poftit în casă și l-a tratat cu o băutură în care a dizolvat mai multe somnifere. Astfel că fotbalistul a căzut inconștient. Mama lui, după ce l-a imobilizat în felul acesta, l-a dus în pivniță unde i-a tăiat gâtul, apoi i-a turnat benzină pe trup, ca la final să-l bage într-un butoi cu acid.

Cadavrul fostului fotbalist avea să fie descoperit abia după o lună de la odioasa crimă. Din primul moment a fost suspectată mama lui. Femeia a recunoscut și a declarat tot timpul că a făcut totul singură. Dar anchetatorii au scos la iveală că a fost implicat alături de ea un alt fiu, Raffaele Rullo.

Acum, Curtea Supremă, în urma recursului făcut de avocații apărării, a confirmat condamnarea pe viață deja decisă de Curtea de Apel din Milano pentru cei doi, Raffaele Rullo și Antonietta Biancaniello. În mormânt, fostul fotbalist se poate să -și găsească liniștea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...