Condamnat celebru, căsătorie cu iubita la închisoare (VIDEO)

Fondatorul Wikileaks, Julian Assange, a primit permisiunea de a se căsători cu partenera sa, Stella Moris, în închisoarea Belmarsh, potrivit BBC. 

Assange și Stella Moris au împreună doi fii, despre care ea a spus că au fost concepuți în timp ce el locuia în ambasada Ecuadorului din Londra. Serviciul penitenciar a declarat că cererea lui Assange a fost „analizată în mod obișnuit de către directorul închisorii”. Deținuții au dreptul de a solicita să se căsătorească în închisoare în conformitate cu Legea căsătoriilor din 1983, iar în cazul în care cererile sunt aprobate, aceștia trebuie să suporte toate costurile căsătoriei.

Continuă să lupte împotriva extrădării în SUA

Într-un interviu acordat anul trecut ziarului Mail on Sunday, Stella Moris, o avocată de origine sud-africană, a dezvăluit că a avut o relație cu Assange din 2015 și că și-a crescut singură cei doi copii mici. Assange, în vârstă de 50 de ani, continuă să lupte împotriva extrădării în SUA pentru acuzații de spionaj.

Australianul se află în închisoarea Belmarsh din 2019, când a fost scos de poliție din ambasada ecuadoriană din Londra și arestat pentru că nu a respectat condițiile de eliberare pe cauțiune.

Mai multe articole...

Cele mai noi articole

Marți dimineața, o tragedie a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei în București, Valeri Kuzmin, odată cu decesul soției sale. Surse oficiale au confirmat că soția ambasadorului a fost găsită decedată în timp ce se afla în locuința lor.

Tragedie la reședința Ambasadorului Rusiei în București: Soția acestuia a decedat

Marți dimineața, o tragedie a avut loc la reședința ambasadorului Rusiei în București, Valeri Kuzmin, odată cu decesul soției sale. Surse oficiale au confirmat...
ANNA-MARIA VASILE-IULIAN DUMITRESCU

Jonglerii imobiliare în familia lui Iulian Dumitrescu, regizate sub umbrela Consiliul...

Scandalul mitei de 3,2 milioane de euro de care este acuzat fostul prim-vicepreședinte PNL, Iulian Dumitrescu, a scos la lumină și afacerile imobiliare ale...