Conducerea PSD i-a exclus din partid pe Cătălin Rădulescu și alți trei parlamentari care au lipsit la moțiunea de cenzură

Social-democrații s-au reunit, marți, 1.09 a.c., într-o ședință convocată de liderul formațiunii, Marcel Ciolacu, la o zi după ce moțiunea de cenzură a picat la cvorum.

Conducerea PSD a decis excluderea din partid a deputatului Cătălin Rădulescu, Adrian Todor, Dan Ciocan și a senatorului Roxana Pațurcă. Cei patru parlamentari nu s-au prezentat la moțiunea de cenzură din motive medicale.

Și fostul ministru de Interne, Carmen Dan, a fost absent, însă a scăpat de excludere, urmând ca situația să fie analizată, după ce aceasta a declarat că se afla în izolare și dacă s-ar fi prezentat la moțiunea de cenzură s-ar fi ales cu dosar penal. Conform social-democratei, mama sa a fost confirmată cu Covid-19, scrie Digi24.

După eșecul moțiunii de cenzură de luni, liderul partidului a anunțat că va propune excluderea din partid a celor cinci parlamentari care au lipsit.

„Care colegi? Cei trei îmbolnăviți? Domnul Potor, domnul Rădulescu și doamna Carmen Dan. Dacă tot forțăm așa lucrurile am să propun Comitetului Politic Național excluderea celor trei. Nu e niciunul bolnav”, a declarat luni, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole