Confesiunea lui Adrian Mutu: “Nu m-am gândit niciodată la Balonul de Aur!”. Ce spune de performanța lui Messi

Adrian Mutu (42 de ani) a vorbit despre gala Balonului de Aur, acolo unde Lionel Messi a câștigat al 7-lea său trofeu din carieră.

Fostul internațional român spune că nu s-a gândit niciodată la câștigarea Balonului de Aur. Mutu e de părere că argentianul a avut evoluții foarte bune și a meritat să câștige cel mai prestigios premiu individual din lume.

“Probabil că unii încă cred că merita Lewandowski, dar eu cred că acest „Balon de Aur” a fost acordat în urma performanțelor de anul trecut, iar Messi a fost la un nivel foarte mare. Eu cred că merita acest premiu.

Pentru mine nu e mai bun Ronaldo, Ronaldo e ăla care rupe toate recordurile, care rupe toate topurile, doar că anul acela a fost peste Ronaldo.

Cred că Ronaldo brazilianul ar fi fost la același nivel ca Ronaldo și Messi. El a câștigat și Cupa Mondială, a câștigat o grămadă de trofee, iar performanțele lui îl pun la egalitate cu cei doi.

Nu m-am gândit niciodată, sincer (n.r. la Balonul de Aur). Ca să câștigi un Balon de Aur îți trebuie să ai rezultate cu echipa națională sau echipa de club, trebuie să câștigi Champions League. Nu am vrut să mă gândesc și nici acum nu o fac.

Ar fi fost foarte greu. Cred că în momentul acela erau jucători mult mai talentați și care aveau o forță mai mare din punctul de vedere al rezultatelor“, a spus Adi Mutu pentru Prosport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole