Confiscat: Cum arată iahtul oligarhului rus Usmanov (VIDEO)

Autoritățile din Germania au confiscat iahtul de 600 de milioane de dolari care îi aparține unui oligarh rus. Acesta se află pe lista persoanelor pentru care Uniunea Europeană a impus sancțiuni, după ce Rusia a început războiul în Ucraina.

Și autoritățile din Statele Unite ale Americii au început demersurile pentru confiscarea proprietăților deținute de milionarii ruși. Iahtul confiscat de autoritățile germane îi aparține oligarhului rus Alisher Usmanov, care tocmai a demisionat din funcția de președinte al Federației Internaționale de Scrimă.

Potrivit agenției Reuters, ambarcațiunea de lux se afla la reparat în șantierul unei companii de construcții navale. Fusese cumpărată în urmă cu 6 ani de la un constructor german și are cea mai mare piscină instalată vreodată pe un iaht, două locuri amenajate pentru aterizarea elicopterelor, apartamente pentru oaspeți, saună, sala de sport si salon de infrumusețare.

În plus, agenția Reuters menționează că datele de urmărire a navelor arată că sunt cel puțin cinci iahturi ale oligarhilor ruși care au ajuns în Maldive, stat insular din Oceanul Indian care nu are tratat de extrădare cu Statele Unite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...