Consilier din ministerul Dezvoltării, reținut pentru mită

Viorel Dinu, consilier evaluare – examinare în cadrul Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Serviciul Corp Control, a fost reținut miercuri pentru 24 de ore, fiind acuzat că ar fi primit mită o mașină de lux de aproximativ 80.000 de euro.

Conform procurorilor DNA, în cursul anului 2020, Dinu ar fi pretins și primit de la administratorul unei societăți comerciale, printr-un intermediar, un autoturism de lux în valoare de aproximativ 80.000 de euro.

Mașina ar fi fost pretinsă și primită de inculpat „pentru a nu constata nereguli ce ar fi atras sancțiuni, inclusiv suspendarea contractelor pe care una dintre societățile comerciale administrate de omul de afaceri le avea încheiate cu două primării din țară”, se arată în comunicatul de presă al DNA.

Contractele de execuție lucrări erau finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...