Consilierul PSD care a legat o talangă de gâtul unui cioban și l-a filmat

Publicat: 27 iul. 2023, 15:35, de Cristian Căliman, în POLITICĂ , ? cititori
Consilierul PSD care a legat o talangă de gâtul unui cioban și l-a filmat

Consilierul local PSD, Lucian Panainte, a umilit un cioban din comuna Zapodeni, județul Vaslui. Acesta l-a legat cu o talangă de gât și l-a pus să stea în genunchi, filmându-l pentru amuzamentul prietenilor săi.

Lucian Panainte, inginer și consilier local PSD, a umilit un cioban, legându-l cu o talangă de gât și forțându-l să imite un berbec. Ciobanul a fost înjurat când a încercat să oprească filmarea. Panainte a postat clipul pe TikTok pentru a obține simpatie, dar a stârnit indignare în comunitate potrivit ziare.com.

“Acest băiat, Panainte Lucian, pe lângă faptul că este om cu carte, absolvent de facultate, mai este și consilier local. În calitate de ales al cetățenilor din comună, el ar trebui să fie un exemplu pentru ceilalți, copiii să aibă ce învăța de la el. Din păcate, el nu se află la prima astfel de abatere. În trecut, a mai pus un băiat extrem de necăjit din satul nostru să se întindă pe jos și să facă precum ursul. I-a dat o bere și l-a batjocorit. Îi place să umilească oamenii, în special pe cei neajutorați” a declarat un cetățean din Zapodean.

Consilierul local Lucian Panaite a refuzat să comenteze incidentul, spunând că nu poate vorbi la telefon.