Consiliul Europei interzice vaccinarea obligatorie împotriva coronavirus

Prin Rezoluția nr.2361/2021 din această săptămână, Consiliul Europei a luat o decizie extrem de importantă cu implicații uriașe prin care interzice statelor membre să facă obligatorie vaccinarea împotriva coronavirusului sau să utilizeze aceasta pentru discriminarea celor nu sunt vaccinați.

„Nimeni NU este discriminat pentru că nu a fost vaccinat”

Textul rezoluției adoptat de Consiliul Europei prevede că „asigurarea faptului că cetățenii sunt informați că vaccinarea NU este obligatorie și că nimeni nu este presat politic, social sau altfel să se vaccineze dacă nu dorește să o facă singur”.

Totodată, rezoluția mai stipulează că trebuie „să se asigure că nimeni NU este discriminat pentru că nu a fost vaccinat, din cauza riscurilor posibile pentru sănătate sau pentru că nu dorește să fie vaccinat”.

De asemenea, Consiliul Europei a menționat în rezoluție că trebuie să se „distribuie informații transparente despre siguranța și posibilele efecte secundare ale vaccinurilor lucrând și reglementând cu platformele de socializare pentru a preveni răspândirea dezinformării”.

Mai multe articole...

1 COMENTARIU

  1. Gândește românește ?
    Viața după Covid-19: Oamenii care vor intra din nou în societate durează…? Dar credem că suntem programați în asta, pe termen lung ? „Sunt lucruri care vin, la care putem avea o speranță”
    „Nu pot să-mii îmbrățișez fiul & fiica mea” Datorită stării sale”. Din martie 2020, ea Cornelia’ a rămas în mare măsură în interiorul casei sale. Partenerul ei Mircea’ face cumpărăturile necesare si întreține întreaga gospodărie chiar și își plimbă zilnic câinele.
    „Nimeni NU este discriminat pentru că nu a fost vaccinat”
    Privim atent spre lucrurile care se cuvin in a noastră disciplina româneasca, chiar daca uneori suntem săraci, prea lipiți pământului, vaccinurile sunt insuficiente chiar daca sunt distribuite dezordonat si gratuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole