Consiliul Național al PNL votează persoanele din eșalonul doi al partidului

Consiliul Naţional al PNL în care au loc alegeri pentru funcţiile de secretar general, prim-vicepreşedinte în domeniul strategiilor politice şi vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale a început, vineri, la Poiana Braşov.

La reuniune şi-au înregistrat prezenţa 790 de delegaţi, potrivit secretarului general interimar al PNL, Lucian Bode.

Europarlamentarul Dan Motreanu candidează pentru funcția de prim-vicepreședinte în domeniul strategiilor politice. La această funcție era înscris și ministrul Energiei, Virgil Popescu, dar și-a retras candidatura în această dimineață. La funcţia de vicepreşedinte în domeniul apărării şi siguranţei naţionale candidează parlamentarii Virgil Guran, Ben Oni Ardelean şi Sorin Moldovan şi primarul Constanţei, Vergil Chiţac.

Pentru funcţia de secretar general al PNL candidează Lucian Bode – ministrul Afacerilor Interne.

Joi a avut loc la Poiana Braşov Liga Aleşilor Locali ai PNL.

„Vă solicit să fiţi de acord să declanşăm alegerile la Liga Aleşilor Locali în teritoriu, aveţi obligaţia în teritoriu, există regulamentul de organizare a Ligii, până la 31 august ca în septembrie să ne gândim la organizarea congresului unde să ne alegem noua conducere la Liga Aleşilor Locali”, a anunţat, joi, prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Flutur.

Pe 10 aprilie, premierul Nicolae Ciucă a fost ales preşedinte al Partidului Naţional Liberal, după ce, în data de 2 aprilie, Florin Cîţu a demisionat din aceasta funcţie. Ciucă era vicepreşedinte PNL în domeniul apărare şi siguranţă naţională.

Tot pe 2 aprilie, şi Dan Vîlceanu a demisionat din funcţia de secretar general al Partidului Naţional Liberal, funcţie preluată interimar de prim-vicepreşedintele Lucian Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Card energie – butanul, cărbunele și brichetele, pe lista materialelor de...

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) lucrează la un proiect de act normativ care are în vedere adăugarea de noi tipuri de energie pe...
Frlocin Citu (INQUAM_Octav_Ganea)

Florin Cîțu: „Candidez la președinția PNL. Partidul are nevoie de un...

Primul – ministru Florin Cîțu și-a anunțat duminică dimineață candidatura la președinția Partidului Național Liberal. Flancat de un grup de aproximativ 30 – 40 de...