Constanţa: Autoutilitară confiscată – din ea au fost aruncate deşeuri pe un teren viran; şoferul, amendat cu 10.000 lei

O autoutilitară din care au fost aruncate pe un teren viran deşeurile provenite în urma arderii unei biserici din municipiul Constanţa a fost miercuri confiscată de poliţiştii locali iar şoferul, amendat cu 10.000 de lei, a informat administraţia locală.

Conducătorul autoutilitarei a fost surprins în traficul rutier când se deplasa pe un alt traseu decât cel către depozitul autorizat de deşeuri.

„Astăzi, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Constanţa au surprins în traficul rutier un conducător auto care transporta deşeuri şi se deplasa pe un alt traseu decât cel care duce spre depozitul autorizat de la Ovidiu sau Poarta 9. Conducătorul auto a ieşit de pe drumul public DC89 în vecinătatea DN3C – Varianta Ovidiu din municipiul Constanţa şi a intrat pe un teren viran unde a abandonat deşeurile din material lemnos rezultate din incendiul din data de 28.08.2022 din cartierul Tomis Plus”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Constanţa.

Potrivit municipalităţii, persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă de 10.000 lei, în conformitate cu prevederile OUG nr. 92/2021, privind regimul deşeurilor. Totodată, a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârşirea contravenţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...