Constanţa: Cerere foarte mare de rezervări în Mamaia la început de septembrie, prin programul ”Litoralul pentru toţi”

Publicat: 26 aug. 2022, 18:00, de Aurel Drăgan, în Travel , ? cititori
Constanţa: Cerere foarte mare de rezervări în Mamaia la început de septembrie, prin programul ''Litoralul pentru toţi''
Sursa foto: www.romaniajournal.ro

Un număr important de turişti sunt aşteptaţi în staţiunea Mamaia, în prima săptămână din septembrie, prin programul „Litoralul pentru toţi” la care au aderat peste 20 de unităţi de cazare, a informat, vineri, Organizaţia Patronală Mamaia – Constanţa.

În cadrul programului, care se va derula în luna septembrie, turiştii se pot caza la tarife care pornesc de la 70 de lei/persoană/noapte, preţul putând ajunge până la 360 lei/persoană/noapte, pentru hotelurile de 4 stele.

„Înregistrăm o cerere foarte mare pentru prima săptămână din luna septembrie, când sunt aşteptaţi să ajungă în Mamaia un număr important de turişti, chiar dacă vacanţa de vară este mai scurtă, iar elevii vor începe cursurile pe 5 septembrie. Oaspeţii se pot caza la tarife care pornesc de la aproximativ 70 de lei/persoană/noapte. Pentru hotelurile de 3 stele din Mamaia, preţul poate ajunge până la 326 de lei/persoană/noapte în regim de Ultra All Inclusive sau la 360 lei/persoană/noapte, pentru hotelurile de 4 stele. Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat, iar cei care doresc să vină la mare în următoarea perioadă trebuie să îşi facă deja rezervări. Programul va continua până la sfârşitul lunii septembrie şi este completat şi cu oferte speciale pentru seniori”, a declarat Ionuţ Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro, citat într-un comunicat de presă.

Conform sursei citate, „Litoralul pentru toţi” este un program destinat turiştilor care doresc să îşi petreacă sejurul la mare în extrasezon. După data de 1 septembrie, preţurile la cazare sunt mai mici, iar plajele şi staţiunea Mamaia sunt mai libere, chiar dacă vremea este încă bună pentru plajă şi băi în mare. În cadrul programului se înscriu, în fiecare primăvară şi toamnă, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele. Acestea oferă în cadrul programului, pachete turistice de şase nopţi de cazare, cu preţuri începând de la 70 de lei/persoană/noapte.