Constanţa: Primăria Medgidia, amendată cu 40.000 de Garda de Mediu pentru un depozit neorganizat de deşeuri în apropierea Autostrăzii A2

Primăria Medgidia a fost amendată cu 40.000 de lei de către Garda de Mediu din cauza existenţei unui depozit neorganizat de deşeuri, pe o suprafaţă de aproximativ 1,7 hectare, în apropierea Autostrăzii Soarelui, au informat, marţi seară, reprezentanţii instituţiei.

Pe terenul respectiv au fost găsite, printre altele, cauciucuri şi deşeuri plastice.

„Pentru rezolvarea unei petiţii, comisarii Gărzii Naţionale de Mediu Constanţa au efectuat verificări în zona km 198 de pe Autostrada A2. Pe raza localităţii Valea Dacilor a fost identificat un depozit neorganizat de deşeuri, pe o suprafaţă de circa 1,7 ha. Pe terenul respectiv au fost găsite deşeuri inerte, precum şi deşeuri vegetale, cauciucuri, deşeuri plastice ş.a.”, a informat Garda de Mediu Constanţa.

Conform sursei citate, Primăria Municipiului Medgidia a fost amendată cu 40.000 de lei pentru nerespectarea prevederilor OUG 92/2021 şi a fost stabilit un plan de măsuri cu termene de realizare privind curăţarea terenului respectiv de deşeuri.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole