Constantin Florescu a murit. A fost singurul român campion la box în trei ţări (Video)

Singurul român campion la box în trei ţări, Constantin Florescu, a murit la finalul săptămânii trecute, la Toronto, în Canada. Fostul sportiv a murit din cauza unui infarct, la vârsta de 42 de ani.

Constantin Florescu era singurul român care a obţinut titlul de campion naţional la box în trei ţări: România, Germania şi Canada. A boxat la profesioniști în perioada 2001-2008, palmaresul său fiind 11 victorii (dintre care opt prin KO), o remiză şi două înfrângeri. După ce şi-a încheiat cariera, Constantin Florescu a devenit antrenor de box în Canada, pregătind mai mulţi tineri de mare viitor.

Constantin Florescu era originar din Piteşti şi a fost cunoscut în ring sub numele Rocky Floriano. Acesta era stabilit de peste două decenii în Canada. Vestea morţii fostului sportiv a fost anunţată de către Alexandru Florescu, fratele său. ”S-a stins din viaţă campionul meu!!! Dumnezeu să te odihnească în pace, sufletul meu!!!”, a scris Alexandru Florescu pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...