Contabila lui Bădălău va merge și ea în arest. ÎCCJ îi respinge contestația lui Bădălău

Contabila lui Niculae Bădălău a fost trimisă în arest preventiv, după ce aceasta fusese plasată la arest la domiciliu. Totodată, Înalta Curte de Casație și Justiție i-a respins contestația lui Bădălău privind arestarea sa preventivă. Vestea a fost primită chiar de ziua sa, astăzi, baronul împlinește vârsta de 62 de ani.

Astăzi, Niculae Bădălău a fost adus la Înalta Curte de Casație și Justiție(ÎCCJ) pentru contestația privind decizia privind arestarea sa preventivă.

Chiar dacă baronul de Giurgiu spera să scape de zornăitul cătușelor, magistrații au decis ca acesta să rămână în continuare în arest, iar mai mult de atât aceștia au trimis-o și pe contabila sa în arest. Până acum, aceasta a fost plasată la arest la domiciliu.

Fostul senator PSD Niculae Bădălău, vicepreşedinte al Autorităţii de Audit a Curţii de Conturi a fost arestat preventiv, în 28 noiembrie, în urma unei decizii a Curţii de Apel Bucureşti. Instanţa a admis propunerea DNA de arestare preventivă a lui Niculae Bădălău, măsura fiind dispusă pentru 30 de zile.

Procurorii îl acuză pe Bădălău că i-ar fi promis unui primar din Giurgiu remiterea a 7% din valoarea unor contracte pentru a atribui lucrările firmei ginerelui său.

Și-a sărbătorit ziua de naștere în cătușe

Chiar astăzi, Niculae Bădălău, își serbează ziua de naștere, însă cu cătușele la mâini. Pe vremea când era în libertate, acesta nu a stat departe de petreceri cu maneliști pe lux și opulență.

Baronul de Giurgiu nu a ratat în niciun an să-și serbeze atât ziua onomastică de Sf. Nicolae, cât și cea de naștere pe 8 decembrie, chiar dacă au fost restricții din cauza pandemiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...