Conţine noutăţi, explicaţii şi trailere: Se lansează „Tudum”!

Publicat: 14 dec. 2021, 08:00, de Eliza Popa, în ESENȚIAL , ? cititori
Conţine noutăţi, explicaţii şi trailere: Se lansează „Tudum”!

Netflix a lansat un nou site web numit „Tudum”, care conţine noutăţi, explicaţii şi trailere – toate legate de conţinutul original al platformei de streaming.

Compania recomandă site-ul web ca „un loc pentru a descoperi mai multe despre favoritele Netflix. Pentru o experiență mai curată, utilizatorii se pot conecta pe site cu contul lor Netflix”. Netflix spune că site-ul web este încă la început, deoarece intenționează să continue să-l construiască și să adauge noi funcții în viitor.

Tudum va prezenta conținut suplimentar și informații despre emisiunile TV și filmele Netflix. De exemplu, Netflix observă că utilizatorii vor putea săpa mai adânc în conținutul său și să folosească site-ul web pentru a afla lucruri precum unde altundeva au văzut distribuția din „The Witcher” și dacă „Maid” se bazează pe o poveste adevărată.

A fost denumit după sunetul pe care utilizatorii îl aud

Site-ul web include interviuri exclusive, defalcări ale distribuției, informații despre conținutul care este popular pe platformă, o secțiune de știri în tendințe, detalii despre emisiunile viitoare, o secțiune de explorare și multe altele.

Nu în ultimul rând, Tudum a fost denumit după sunetul pe care utilizatorii îl aud atunci când apasă butonul de redare pe Netflix.