Contre între Clotilde Armand și PNL Sector 1 pe tema închiderii centrului de vaccinare de la Romexpo

Clotilde Armand anunță că ar putea fi închis centrul de vaccinare de la Romexpo, în condițiile în care nu s-a suplimentat bugetul la rectificarea propusă în această săptămână. În timp ce edilul susține că vina o poartă PNL și PSD, liberalii susțin că situația putea fi reglementată de săptămâna trecută, dacă s-ar fi implicat USR.

Într-o postare pe Facebook, Clotilde Armand arată că în ultimele 24 de ore au murit 574 de oameni, 18.863 de noi infectări și 1.805 bolnavi la ATI.

Gândiți-vă că la acest bilanț negru, anumiți politicieni din PNL și PSD au decis ieri să închidem cel mai mare centru de vaccinare din România – Complexul Romexpo – prin votul împotriva rectificării bugetare”, susține Armand.

Aceasta anunță că a decis să organizeze un maraton al vaccinării în acest weekend la Complexul Romexpo. „Chiar dacă consilierii PNL și PSD ne-au pus ieri piedici și vor să închidă acest centru de vaccinare, noi vom face tot ce tine de noi să putem asigura funcționarea acestuia”, mai transmite Armand.

În replică, liberalii din Sector 1 susțin că vina o poartă cei de la Uniunea Salvați Româmnia și modul cum a încercat edilul să rezolve situația.

Clotilde Armand calcă pe cadavre, doar pentru a manipula opinia publică și a își transmite minciunile. La propriu. În dramoleta ei penibilă, uită un mic detaliu: adevărul. În urmă cu două săptămâni, consilierii PNL au depus un amendament ce includea mărirea bugetului la centrul de vaccinare de la Romexpo. Adevărul e simplu. E clar. Nu are nuanțe cinice și nici inserții de dramaturgi ratați. Noi am propus soluția rapidă pentru ca banii să fie alocați urgent spre adevăratele nevoi și separat de aberațiile din rectificare”, transmite PNL Sector 1.

Amendamentul liberalilor, din urmă cu două săptămâni, nu a putut fi adoptat din cauza votului de abținere al consilierilor USR și PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...