Control al Gărzii de Mediu la Sinteşti: Arderi masive de deşeuri menajere, anvelope, scaune auto şi cabluri

Comisarii Gărzii de Mediu au efectuat un control în localitatea Sintești, după ce au fost semnalate mai multe arderi ilegale. Potrivit inspectorilor, au fost arse deşeuri menajere, anvelope, scaune auto şi cabluri, însă cei vinovați nu au fost prinşi.

Potrivit Gărzii de Mediu, arderile ilegale s-au produs și în spatele străzii Rromi, zonă cunoscută pentru astfel de practici.

Aici au fost incinerate deşeuri din gospodării, anvelope, cabluri, scaune auto. Sursa citată a precizat că incendiul a fost lichidat de către ISU Bucureşti-Ilfov, împreună cu serviciul de pompieri din cadrul UAT Vidra.

Din păcate, cei care provoacă aceste incendieri sunt greu de prins în flagrant, pentru că dispar de la faţa locului imediat după ce dau foc, lăsând deşeurile să ardă, nesupravegheate, pe câmp”, au mai precizat oficialii GNM.

Echipele Gărzii de Mediu vor supraveghea în continuare zona, pentru a preîntâmpina astfel de practici ilegale.

https://www.facebook.com/watch/GardaNationaladeMediu/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...