Control judiciar pentru soțul Dianei Șoșoacă pentru că ar fi lovit un polițist

Soțul Dianei Șoșoacă a fost plasat sub control judiciar după ce un polițist a depus reclamație împotriva sa pentru că ar fi fost lovit de acesta, conform informațiilor Puterea.ro.

Incidentul s-ar fi petrecut în cursul zilei de sâmbătă, în incinta cabinetului de avocatură al Dianei Șoșoacă. Conform senatoarei, o echipă a unui post străin ar fi intrat cu forța cerându-i acesteia un interviu.

Poliția București arată într-un comunicat de presă că ”în data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”.

Șoșoacă a respins acuzațiile într-o declarație la sediul Parchetului și a spus că ea ar fi fost ținta violențelor din partea jurnaliștilor italieni. ”M-a lovit cu mâinile și picioarele în piept și într-un picior”, a declarat Șoșoacă.

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole