Controversatul Marilyn Manson, vizat de un mandat de arestare pentru agresiune

Publicat: 27 mai 2021, 07:00, de Raluca I. Heroiu, în LIFESTYLE , ? cititori
Controversatul Marilyn Manson, vizat de un mandat de arestare pentru agresiune

Poliția din statul american New Hampshire a emis un mandat de arestare pe numele cântărețului Marilyn Manson. Artistul este acuzat de agresiune.

Marilyn Manson, artistul în vârstă de 52 de ani, este acuzat de două fapte de agresiune.

Artistul a fost înștiințat de mandatul de arestare, dar momentan nu a fost făcut niciun demers pentru a răspunde acuzațiilor. Marilyn Manson nu a comentat până acum această situație.

Comunicatul emis de Departamentul de Poliție din Gilford spune că fiecare acuzaţie poate duce la o condamnare cu închisoare pe o perioadă mai scurtă de un an şi la o amendă de până la 2.000 de dolari.

Conform Poliției, acuzațiile de agresiune nu au legătură cu fapte de natură sexuală. Marilyn Manson a fost dat în judecată pentru agresiune sexuală de Ashley Walters, fosta sa asistentă. Potrivit acuzațiilor, artistul ar fi fost un șef violent. Acesta le spunea prietenilor săi că o pot pipăi și săruta pe asistenta sa.

De asemenea, și actrița Evan Rachel Wood a acuzat că a fost abuzată de artist. În urma acestui incident, Manson a întrerupt colaborarea cu casa de discuri Loma Vista Recordings.

Acuzațiile de agresiune sexuale au fost negate de Marilyn Manson și de echipa sa.