Copaci căzuți pe șosele, cabluri electrice rupte, curți și străzi inundate în județul Giurgiu, după furtunile de duminică noapte

Pompierii de la ISU Giurgiu au început, luni, dimineață, intervențiile pentru înlăturarea efectelor vijeliilor ce au traversat județul în noaptea de duminică.

Copaci căzuți pe cablurile electrice, pe carosabil şi pe autoturisme în mai multe localităţi din judeţ, curți și străzi inundate în municipiul Giurgiu- sunt urmările furtunilor de duminică noapte, când județul Giurgiu a fost sub mai multe atenționări de cod portocaliu.

„În urma ploilor abundente ce au căzut în ultimele ore şi a vântului puternic, echipajele ISU au fost solicitate să intervină pentru degajarea a patru copaci căzuţi pe cablurile de electricitate şi pe mai multe străzi din localitatea Vadu Lat, degajarea unui copac căzut pe partea carosabilă pe DJ 601, între localităţile Crevedia Mare şi Roata de Jos, degajarea unui copac căzut peste un autoturism, în localitatea Ghimpaţi”, a declarat luni purtătoarul de cuvânt a ISU Giurgiu, lt. Nicoleta Beianu.

Acţiunile pompierilor giurgiuveni continuă, în jurul orei 9.30, aceștia intervenind pentru degajarea a doi copaci căzuţi pe partea carosabilă, în localitatea Ghimpaţi, degajarea mai multor copaci căzuţi pe partea carosabilă, pe şoseaua Alexandriei, str. 23 August și str. Victor Babeș, din municipiul Giurgiu şi pentru evacuarea apei de pe strada Gării din municipiul Giurgiu şi din zeci de curţi de pe străzile Prunarului, Uzunu, Rozelor, Sloboziei, Ulicioara Vidra, Bradului, Pietrelor şi Negru Vodă din municipiu.

Pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu intervin cu autospeciale de primă intervenţie şi comandă şi motopompe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole