Copil de șase ani lovit de mașina fiului președintelui CJ Caraș-Severin (video)

Un copil de șase ani a fost lovit de mașina condusă de fiul cel mic al lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin. Incidentul a avut loc pe o strada din Dumbravița, lângă Timișoara.

Băiețelul de 6 ani era pe bicicletă și a tâșnit brusc în fața vehicolului. Imediat după accident, fiul lui Romeo Dunca a coborat de la volan să vadă ce s-a întamplat, iar în ajutorul copilului au sărit și mai mulți martori. Deși a fost trântit la pământ, micuțul nu a fost rănit grav.

Conform publicației opiniatimisoarei.ro, părinții au decis să nu anunțe poliția, considerând că starea copilului nu necesită intervenții medicale. Sâmbătă, au decis să-l ducă totuși la un control la Spitalul de Copii, iar medicii, fiind vorba la mijloc de un accident rutier, au decis să anunțe poliția.

Conform procedurii, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Denunț exploziv la Parchetul General privind mafia din Craiova

Un om de afaceri din Craiova a făcut la începutul acestui an un denunț exploziv la fostul procuror general Gabriela Scutea privind aranjamentele și...