Copil ucis la creșă cu acid clorhidric, pentru că plângea!

Lisa ar fi trebuit să fie sărbătorită, cu tort și cu baloane, pe 30 iunie, când împlinea un an. Numai că, pe 29 urmează să fie înmormântată la Lyon, Franța, unde locuia cu părinții ei. Căci fetița de 11 luni a fost ucisă la creșa privată People & Baby chiar de asistenta care trebuia să aibă grijă de ea.

Femeia, în vârstă de 27 de ani, a fost disperată de faptul că fetița plângea prea mult. Și, ca s-o facă să tacă, a stropit-o întâi, conform declarației ei, date către anchetatori, cu acid clorhidric, apoi, i-a dat să înghită același acid clorhidric.

Ce căuta acest acid în creșă? Se folosea la desfundatul chiuvetelor și toaletelor. De ce fusese angajată o astfel de persoană? Avea calificare să lucreze cu copiii. Și, dacă în prima clipă toată lumea a crezut că Lisa a înghițit din greșeală, nesupravegheată fiind, acid clorhidric, asistenta a clacat și a strigat singură în fața procurorului și a poliției că ea este cea care i-a administrat acidul.

Pentru că o exasperase cu plânsul ei! Fetița a fost transportată la spital, dar medicii n-au mai putut decât să constate decesul. Autopsia va scoate la iveală toate circumstanțele infracțiunii. Procurorul de caz a cerut arestarea provizorie a femeii de 27 de ani, pentru uciderea voluntară a unui copil. Creșa este închisă până la finalizarea anchetei.

Fetița era fiica unui italian – Fabio Bertuletti, inginer, care se mutase prin prisma profesiei la Lyon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole