Copilul căzut de la etaj, dintr-un bloc din Piteşti, este în stare gravă. Micuţul va fi dus la Bucureşti

Un copil în vârstă de patru ani, care marţi dimineaţă a căzut de la etajul unu al unui bloc din Piteşti, va fi transportat la Bucureşti, el fiind intubat şi ventilat mecanic. Imediat după cădere, micuţul era conştient şi spunea că îl doare o mână, însă starea lui s-a agravat.

Incidentul s-a produs, marţi, în zona Alprom din municipiul Piteşti. Surse locale au declarat, pentru News.ro, că băieţelul care în luna august a acestui an împlineşte cinci ani a rămas câteva minute singur acasă, dormind, timp în care mama lui a plecat cu fratele mai mare către staţia de autobuz, pentru ca acesta să meargă la şcoală. 

Nu se ştie cum a ajuns copilul să cadă de la etaj, însă o vecină a auzit zgomotul produs de căderea băiatului pe beton şi a chemat ajutor. 

În momentul în care echipajele medicale au ajuns acolo, copilul era conştient şi acuza dureri la o mână. El a fost dus la spital, unde starea i s-a agravat. 

Aceleaşi surse au declarat că băiatul are „eziuni semnificative la nivelul capului”. La ora transmiterii acestei ştiri, el este intubat şi ventilat mecanic, iar medicii din Argeş au decis transferul la un spital din Capitală. Drumul va fi făcut cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. 

„Pentru asigurarea cadrului legal necesar verificărilor s-a întocmit un dosar penal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, Florin Popa.

Citește și:

Un copil de 4 ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Pitești. A fost transportat de urgență la spital

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole