Copilul unui deputat, atacat de un grup de tineri în timp ce mergea cu tramvaiul la școală

Doi adolescenţi, unul dintre ei fiind fiul deputatului AUR Ringo Dămureanu, au fost agresaţi de un grup de patru-cinci tineri în timp ce se aflau într-un tramvai, în Craiova.

Unuia dintre copii i-a fost spart ceasul, iar celui de-al doilea i-au fost furați banii, 5 lei.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, miercuri seara, cu privire la un conflict ce ar fi avut loc între mai mulţi tineri în timp ce se aflau într-un tramvai.

“În fapt, un bărbat din municipiul Craiova le-a declarat poliţiştilor că fiul său şi un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea Bucureşti, ar fi fost agresaţi de un grup de patru, cinci tineri ce se aflau de asemenea în tramvai. În urma conflictului, unui minor i-ar fi fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de cinci lei”, a transmis IPJ Dolj.Anchetatorii au precizat că bărbatul care a sesizat Poliţia în legătură cu conflictul din tramvai este un deputat AUR.

https://fb.watch/kBCWuZdbo_/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...

Directorul Florin Nicolae, pas cu pas, mușamalizează aranjamentul mafiot regizat de...

Directorul general al Agenției Domeniilor Statului (ADS), Florin Nicolae, face eforturi disperate să mușamalizeze aranjamentul mafiot „țesut” de fostul director George Sava, prin care...