Cora a deschis un nou magazin Cora Urban în Piața Victoriei

cora continuă dezvoltarea conceptului cora Urban prin deschiderea unui nou magazin în București, situat în zona Pieței Victoria. Magazinul ava avea o suprafață de 100 mp.

cora Urban este un concept inedit, lansat la începutul acestui an, care integrează trei servicii – ridicarea produselor comandate online pe www.cora.ro, shoppingul de proximitate și cora Express, prin care clienții primesc comenzile acasă în maximum 60 de minute de la plasarea lor, cu ajutorul partenerilor cora – Foodpanda și Glovo.

„Ne ținem promisiunea de a dezvolta rețeaua cora Urban, gândită să ofere clienților acces rapid la peste 40.000 de produse prin magazinul online și la peste 3.000 de produse pe rafturile magazinului. O premieră a cora Urban Mihalache este aceea că testăm oferta și adaptăm produsele din magazin în funcție de cerere. De asemenea, dorim să funcționăm ca o piață de desfacere pentru alte afaceri aflate în proximitatea magazinului, prin încheierea de parteneriate cu diverși producători. Un astfel de exemplu poate fi o brutărie artizanală de la care să achiziționăm pâinea pe care o vom vinde apoi în magazin”, a spus Pascal Aigle, directorul de dezvoltare cora Romania și cel care a implementat  proiectul cora Urban.

În magazin vor fi disponibile o imprimantă și un terminal pentru plata facturilor, din dorința de a oferi clienților cât mai multe soluții pentru eficientizarea timpului lor.

cora Urban se înscrie în strategia locală a cora, al cărei punct central este accelerarea dezvoltării e-commerce-ului. Compania, care are o rețea de 10 hipermarketuri în România, va continua expansiunea conceptului prin deschiderea de magazine în Capitală și în marile orașe în care este prezentă. Primul magazin cora Urban a fost inaugurat în luna februarie a acestui an în complexul Avangarde City din Militari Residence, în București – Dudu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este candidatul AUR la șefia Consiliului Județean Maramureș

În deplasările sale prin țară, liderul AUR George Simion urmărește și identificarea unor candidați pentru alegerile locale, atât la primării, dar și la consiliile...
Justiție CCR

Surpriză: Cine sunt judecătorii pensionari respinși de CSM la examenul de...

Mai mulți magistrați pensionari s-au prezentat în urmă cu câteva zile la CSM la examenul de reîncadrare în sistem, însă nu a fost cu...