Corriere della Sera: Boris Johnson este, din punct de vedere tehnic, o persoană fără domiciliu!

Într-o cheie ironică, cotidianul italian Corriere della Sera subliniază că premierul britanic  Boris Johnson este, „din punct de vedere tehnic, o persoană fără domiciliu, neavând unde să stea după ce va pleca din Downing Street 10”!

Proprietatea sa din Oxfordshire este închiriată pe termen lung, iar apartamentul soției Carrie de la Londra este prea mic pentru o familie cu doi copii. Așadar, înainte de a face orice planuri pentru scena politică, Boris Johnson va trebui să își găsească o casă, conchide Corriere della Sera.

Anunțându-și demisia, Johnson, în vârstă de 58 de ani, nu a spus niciun cuvânt despre valul fără precedent de plecări în doar 48 de ore, nici despre turbulențele mandatului său și acuzațiile care îi expun minciunile și lipsa de integritate, remarcă Le Monde. El a declarat că este „extrem de mândru” de palmaresul său și a denunțat „instinctul puternic de turmă” de la Westminster, un atac direct la adresa celor care l-au abandonat în masă.

Viitorul după Johnson

New York Times explică viitorul după Johnson: ”Nu vor fi alegeri generale. Următorul premier al Marii Britanii va fi ales printr-un vot de către membrii cotizanți ai Partidului Conservator, care va rămâne la putere.

Deși Boris este sub presiune pentru a lăsa pe altcineva prim-ministru interimar, el a declarat că va rămâne în funcție până când va fi numit un nou lider, ceea ce ar putea dura șase săptămâni sau mai mult”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

La un pas de tragedie, tot în Dâmbovița. O cisternă cu...

O nouă tragedie era să aibă loc tot în județul Dâmbovița. O cisternă plină cu GPL a acroșat un parapet pe autostrada București-Pitești și...