Costel Alexe: Nu am cerut și nu am luat niciodată foloase necuvenite în activitatea mea publică

Fostul ministru Costel Alexe a cerut încuviințarea urmăririi penale de către DNA pentru acuzațiile de luare de mită și instigare la delapidare și a arătat că are încredere în Justiție, menționând că nu a luat niciodată foloase necuvenite.

Printr-un comunicat de presă, Costel Alexe a arătat că își dorește ca ancheta să se finalizeze cât mai repede pentru a dovedi că este nevinovat de acuzațiile aduse.

„Am aflat cu surprindere şi am luat act de comunicatul Direcţiei Naţionale Anticorupţie privind propunerea începerii urmăririi penale îndreptată împotriva mea. Vreau să precizez următoarele: am încredere în actul de justiţie şi îmi doresc cât mai repede finalizarea acestui demers care va statua exact realitatea: nu am cerut şi nu am luat în întreaga mea activitate publică foloase necuvenite cu încălcarea legii. Nu voi face nicio referire publică la această situaţie, în acest moment al demersului judiciar, dar vă asigur că în perioada următoare voi studia acuzaţiile care îmi sunt aduse şi voi oferi toată cooperarea şi transparenţa mea în faţa organelor judiciare”, a declarat Costel Alexe, preşedintele Organizaţiei PNL Iaşi. 

DNA a cerut încuviințarea urmăririi penale a lui Costel Alexe, fost ministru și deputat, pentru luare de mită și instigare la delapidare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...