Costume de scenă purtate de Cher, Lady Gaga, Destiny’s Child, scoase la licitaţie. Cât te costă dacă le vrei

Costume de scenă purtate de membrele grupului Destiny’s Child în perioada de glorie a acestei trupe feminine vor fi scoase la licitaţie în luna iunie, alături de ţinute vestimentare ale altor vedete pop, precum Whitney Houston, Cher şi Lady Gaga.

Reprezentanţii casei de licitaţii Julien’s Auctions au anunţat că vor scoate la vânzare peste 100 de costume de scenă purtate de cele trei membre ale grupului Destiny’s Child – Beyonce, Kelly Rowland şi Michelle Williams – în perioada de glorie a acestei trupe, cuprinsă între sfârşitul anilor 1990 şi începutul anilor 2000, potrivit Reuters.

Printre aceste ţinute vestimentare se află şi cele trei costume din piele aurie purtate de interpretele cântecului “Survivor” în timpul unui show-tribut difuzat de VH1 în onoarea cântăreţei Diana Ross în anul 2000, dar şi salopetele lor cu design futurist şi în nuanţe metalice de roşu şi argintiu pe care aceleaşi artiste le-au purtat în videoclipul piesei “Independent Women Part 1”, care a fost tema muzicală a filmului “Charlie’s Angels” (2000).

Care sunt prețurile individuale

Specialiştii se aşteaptă ca zecile de costume de scenă ale grupului Destiny’s Child, dintre care cele mai multe au fost create de mama cântăreţei Beyonce, Tina Knowles Lawson, să se vândă cu preţuri individuale cuprinse între 600 şi 10.000 de dolari pe durata acestei licitaţii de trei zile, pe care casa Julien’s Auctions o va organiza între 11 şi 13 iunie.

Potrivit casei organizatoare, costumele au fost donate de familiile celor trei artiste din componenţa grupului Destiny’s Child. O parte din încasări vor fi donate în beneficiul MusicCares, divizia de caritate a instituţiei The Recording Academy, care îi ajută pe muzicienii aflaţi în situaţii dificile din cauza pandemiei de coronavirus.

Printre alte ţinute vestimentare care vor fi scoase la licitaţie în luna iunie se vor afla şi o rochie din voal auriu realizată de Atelier Versace şi purtată de regretata vedetă americană Whitney Houston în timpul unui concert susţinut la Paris în iulie 1998, estimată între 20.000 şi 30.000 de dolari.

Nu în ultimnul rând, în hora licitației intră și body-ul din plasă şi jacheta de motociclist purtată de Cher în videoclipul din 1989 al piesei “If I Could Turn Back Time” (a fost vândut ultima oară la licitaţie, în urmă cu cinci ani,contra sumei de 60.000 de dolari).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Aeroportul Otopeni – Haos, bătaie de joc, indiferență și multă așteptare

Încă o „performanță” marca Mîndrescu: de mai bine de o jumătate de an, plecarea, dar mai ales sosirea, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă, fost...