Cotidianul italian La Repubblica: Vila de 3,8 milioane de euro a lui Zelenski din Toscana (VIDEO)

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski este cel care, în urmă cu doi ani, a cumpărat o vilă cu 3,8 milioane de euro în zona Vittoria Apuana, favorita noilor bogați din est, în special a rușilor.

Printre cei care au ales să locuiască în partea opusă a cartierului mult mai istoric al Romei Imperiale, se numără și superstarul tenor Andrea Bocelli, notează cotidianul italian La Repubblica.

Vila, conform cotidianului italian, se află în Vittoria Apuana din Forte dei Marmi, în provincia Lucca, în Toscana. Stațiunea de pe litoral ocupă partea de nord a municipiului, învecinată cu provincia Massa-Carrara.

Președintele Ucrainei a fost ales în 2019, iar scandalul vilei datează de fapt din perioada dinaintea alegerilor. Cotidianul italian La Stampa a citat site-ul ucrainean Slidstvo.info, care l-a acuzat atunci pe viitorul președinte că nu a „declarat autorităților fiscale o vilă luxoasă cu 15 camere în Forte dei Marmi pe care a achiziționat-o în 2017 pentru 3,8 milioane de euro”.

La Repubblica spune acum însă că ar fi fost cumpărată acum doi ani.

Video: https://www.lanazione.it/viareggio/cronaca/video/zelensky-villa-1.7422243

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...

Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat...