Covid-19: Dr.Virgil Musta vorbește despre softul care va avertiza părinții și copiii

Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara va pune la dispoziția părinților și copiilor o aplicație cu ajutorul căreia să conștientizeze pericolele la care se expun dacă nu respectă regulile de protecție sanitară.

Anunțul a fost făcut, la Radio Timișoara, de medicul epidemiolog Virgil Musta, coordonatorul secției COVID 19, de la clinica „Victor Babeș”. Musta a subliniat că, în cel mai scurt timp, împreună cu o societate de software, va fi pus la  dispoziţia părinţilor şi copiilor, un soft care să le atragă atenţia la riscurile la care se supun, sau ce trebuie să facă în momentul în care merg la şcoală. Va fi sub forma unui chestionar cu 10 întrebări, foarte simplu, care conţine, în mare, lucruri care trebuie să fie cunoscute. “Dacă îl completezi măcar o dată pe săptămână ai şansa să nu omiţi un element care poate fi important în prevenţia infectării cu coronavirus”, a spus Musta la Radio Timișoara.

Conform aceleiaşi surse, specialistul în boli infecțioase este de părere că instrumentul ce va fi pus la dispoziția părinților și a copiilor, va ajuta ca numărul îmbolnăvirilor să nu explodeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...