Covid-19. FDA a autorizat a doua doză rapel de la Pfizer și Moderna. Joe Biden: Asta înseamnă că virusul nu ne mai controlează viețile

Agenția americană a medicamentelor (FDA) a dat aviz favorabil pentru a doua doză rapel cu vaccinurile anti-Covid de la Pfizer-BioNTech și Moderna, pentru persoanele cu vârste peste 50 de ani, după patru luni de la a treia injecție.

Joe Biden a primit, miercuri, al doilea rapel de vaccin Pfizer contra covid-19, imediat după ce a recomandat, în Congres, continuarea finanțării luptei contra epidemiei.

”Nu a durut deloc”, a declarat președintele Biden, în vârstă de 79 de ani, după ce a primit al doilea rapel la Casa Albă, în fața unui grup de jurnaliști.

Președintele american a primit primul vaccin Pfizer anti-Covid în decembrie 2020, al doilea în ianuarie 2021 și apoi primul rapel, la sfârșitul lunii septembrie.

”Suntem într-o nouă etapă a acestei pandemii. Asta nu înseamnă că s-a încheiat lupta contra Covid-19. Asta înseamnă că virusul nu ne mai controlează viețile”, a spus președintele Joe Biden.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...