Covid-19: Finala Miss World 2021, amânată. 23 de concurente testate pozitiv

Organizatorii concursului Miss World 2021 au anunțat amânarea finalei pentru 90 de zile, deoarece 23 de concurente dintre cele 98 au fost testate pozitiv.

Evenimentul, care trebuia să se deruleze în sala Coliseo Jose Miguel Agrelot din San Juan, capitala statului Porto Rico, va avea loc în cele din urmă în termen de 90 de zile. Până acum, însă  nu a fost precizată data certă când va avea loc evenimentul.

Măsuri de securitate suplimentare au fost luate în interesul candidatelor, echipei de producție și al spectatorilor, se precizează în comunicatul organizatorilor, după ce au fost confirmate cazuri pozitive. Potrivit ziarului portorican ”Primera Hora”, șapte candidate din concurs au fost izolate cu suspiciuni de infectare cu coronavirusul. Ulterior, ”The National News” a anunțat că au fost confirmate 17 cazuri pozitive, fără a preciza dacă este vorba de participante la concurs sau de membri ai echipei tehnice. Ultimele informații oferite de agențiile de presă indică faptul că 23 concurente au fost testate pozitiv.

Toată echipa se află în carantină, cele 98 de concurente și personalul tehnic urmând să se întoarcă în țările lor, numai după ce vor primi avizul medical al responsabililor sanitari din Puerto Rico.

Anul trecut, acest concurs a fost anulat din cauza pandemiei. Anul acesta, la a 70-a ediția, 98 de țări participă la alegerea Miss World  2021.

O

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Tânăr de 33 de ani, dispărut subit de patru zile din...

Familia tânărului a apelat la Poliție, dar până acum pe site-ul IGPR numele acestuia nu figurează la persoane dispărute. Cotidianul Puterea a fost contactat astãzi...

După ce a „încasat” 13 ani de închisoare, celebrul Mihail Boldea...

Mihail Boldea a redevenit avocat. Vă aduceți aminte, desigur, de Mihail Boldea, fostul deputat PDL urmărit internațional după ce a fugit din țară, pe...