Covid-19: Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, testată pozitiv

Prima Doamnă a SUA, Jill Biden, a fost testată pozitiv Covid-19, prezentând ”simptome ușoare”, a anunțat, marți, Casa Albă, precizând că soțul său, Joe Biden este negativ, anunță BFMTV.

Simptome apropiate unei răceli

Soția președintelui SUA ”a început să dezvolte simptome asemănătoare unei răceli” luni seara și un test PCR a ieșit pozitiv, a explicat directoarea sa de comunicare, Elizabeth Alexander.

Jill Biden, 71 de ani, va beneficia de tratamentul antiviral Paxlovid și se va izola cel puțin cinci zile în Carolina de Sud, unde ea era în vacanță împreună cu Joe Biden, a precizat Alexander.

Președintele a fost testat negativ și va reveni la Washington așa cum era planificat, a făcut cunoscut purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Președintele, în vârstă de 79 de ani, a fost testat pozitiv Covid-19 la sfârșitul lunii iulie cu simptome ușoare și a fost în izolare aproximativ două săptămâni înainte de a fi finalizat testat negativ în 6 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...