COVID nu are origine naturală! Ce spune Anthony Fauci

Anthony Fauci este acum criticat de presa chineză, după ce ar fi spus că nu mai este convins de faptul că virusul provenit din Wuhan are origine naturală.

Cred că ar trebui să investigăm în continuare ce s-a întâmplat în China până când vom continua să aflăm, în măsura posibilităților noastre, ce s-a întâmplat”, a declarat directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, potrivit CNN.

Comentariile par a fi o schimbare de la viziunea anterioară a lui Fauci, potrivit căreia boala a fost probabil rezultatul transmiterii animalului la om.

Între timp, mass-media de stat chineză l-a criticat pe Fauci, spunând că s-a alăturat unui „război de opinie împotriva Chinei”.

Atacul asupra lui Fauci este o față despre portretizarea pozitivă a acestuia în acoperirea anterioară. Anul trecut, în timp ce Fauci s-a pronunțat în mod repetat împotriva gestionării de către administrația Trump a pandemiei, mass-media de stat chineză a publicat rapoarte strălucitoare care lăudau omul de știință pentru profesionalismul și curajul său de a spune adevărul.

Fauci a încercat de atunci să-și clarifice observațiile. Marți, el a declarat pentru corespondentul CBS News Weijia Jiang că părerea sa despre originile Covid-19 nu s-a schimbat și consideră că originea sa în natură este „foarte probabilă”.

Întrucât nimeni nu este 100% sigur, este deschis unei anchete amănunțite. Dr. Fauci a spus că asta nu înseamnă că el crede că virusul a apărut pentru prima dată într-un laborator, așa cum au sugerat unii”, a scris Jiang pe Twitter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine a participat la petrecerea clanului Bădălău de Paște

Petrecere pe lux și opulență la salonul de fițe Monato din Bolintin Vale. Chiar dacă unora le bate pușcăria la ușă, membrii clanului Bădălău...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...