Cozi la morga Spitalului Universitar, unde rudele așteaptă cu orele să ridice trupurile celor dragi

Vaccinările continuă să scadă, din păcate, iar numărul celor care pierd lupta cu virusul nemilos este unul extrem de mare. Situații de nedescris se petrec la morga Spitalului Universitar, unde rudele celor decedați așteaptă la coadă, ore întregi, pentru a ridica trupurile celor dragi.

Medicii de la morgile supra-aglomerate ale spitalelor spun că nu au mai văzut în toată cariera atâtea decese, într-un timp atât de scurt.

A fost un puseu mare în octombrie, s-au mai liniștit și acum din nou suntem într-un număr ascendent”, susține unul dintre medici. 

Doar prin vaccinare putem trece peste. Extraordinar de multe decese și în continuare mai avem, 2-3 săptămâni. Numărul de locuri în frigidere e limitat, 15-16 , restul afară, în fața frigiderelor, pe tărgi”, a declarat Claudiu Ioniță, asistent autopsier.

Nu mi e pare corect ca bolnavilor care au diabet să li se spună de către medici nu vă vaccinaţi, fără să li se spuna de ce, bolnavilor cu cancer să li se spună nu vă vaccinați pentru că nu-și face efect citostaticul. Noi avem în morga pacienți care au decedat din cauza că aveau cancer și au facut Covid și s-au prăpădit. E ruşinos ce facem , dar asta e situaţia”, a declarat Maria Sajin, medic anatomopatolog.

În România, mor la fiecare 24 de ore cel puţin 200 de pacienţi infectați cu Covid. Dintre aceștia, peste 90% sunt nevaccinaţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...