Creatorii „South Park” au semnat un contract de 900 de milioane de dolari. Este unul dintre cele mai mari din istoria televiziunii

Publicat: 12 aug. 2021, 21:00, de Eliza Popa, în LIFESTYLE , ? cititori
Creatorii

Creatorii celebrului serialului de animaţie „South Park”, Trey Parker şi Matt Stone, au semnat un nou acord cu grupul de media ViacomCBS Inc. care le va plăti celor doi peste 900 de milioane de dolari pe parcursul următorilor şase ani.

Acesta este unul dintre cele mai mari acorduri semnate vreodată în istoria televiziunii, transmite Bloomberg.

Cele două părţi au precizat că Trey Parker şi Matt Stone vor utiliza aceşti bani pentru a produce noi episoade din serialul „South Park” pentru reţeaua Comedy Central, parte din grupul ViacomCBS, precum şi noi filme pentru serviciul de streaming Paramount+. Primul proiect în cadrul noului acord ar urma să fie un film inspirat din serialul „South Park” care va fi lansat până la finele acestui an.

A reuşit să câştige mai multe milioane de de abonaţi

Acordul semnat cu creatorii „South Park” reprezintă un semnal clar al angajamentului grupului ViacomCBS faţă de serviciul de streaming Paramount+. Acest serviciu este în urma rivalilor Netflix şi Disney+ dar de la relansarea sa, în luna martie a acestui an, a reuşit să câştige mai multe milioane de de abonaţi. ViacomCBS vrea să profite de viitoarele filme „South Park” pentru a accelera creşterea serviciului Paramount+, având în vedere că serialul dezvoltat de Trey Parker şi Matt Stone este cel mai urmărit serial de pe Comedy Central, potrivit Agerpres.