Credeați că ați scăpat? Familia Kardashian se întoarce!

Kim, Khloe și Kourtney Kardashian au început filmările pentru noul lor reality show, care va fi difuzat pe Hulu. Imagini de la filmări au fost făcute publice de platforma de știri mondene TMZ.

Familia Kardashian a trecut la serviciul de streaming după 14 ani și 20 de sezoane în care au filmat „Keeping Up With The Kardashians” pentru televiziunea tradițională. Show-ul, care s-a încheiat în luna iunie, a avut și mai multe producții spin off, precum „Kourtney and Kim Take Miami”, „Kourtney and Kim Take New York”, „Khloé & Lamar”, „Rob & Chyna”.

Familia a încheiat un acord pentru mai mulți ani cu Hulu, pentru a produce conținut nou care va fi difuzat la nivel global, cu debutul stabilit pentru sfârșitul acestui an, însă detaliile despre producție făcute publice au fost foarte puține. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...

EXCLUSIV: Baza de date a OMS dezvăluie dezastrul. Aproape 5.000.000 de...

Deşi autorităţile de la Bucureşti, şi nu numai, tac în privinţa existenţei unei multitudini de reacţii adverse generate de vaccinurile COVID -19, datele statistice...