Cresc cazurile de infectare cu Covid-19 în Buzău: SJU sistează vizitele. Care sunt excepțiile

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Buzău a anunţat că va sista, începând cu data de 1 septembrie, programul de vizitare a pacienţilor, pe fondul creşterii numărului persoanelor infectate cu noul coronavirus, excepţie făcând pacienţii diagnosticaţi cu COVID-19 aflaţi în stare gravă şi internaţi la Terapie Intensivă.

„Începând cu data de 1 septembrie, s-a luat decizia ca vizitele în SJU Buzău să fie suspendate din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19 la nivelul judeţului Buzău. De asemenea, facem menţiunea că, potrivit Ordinului nr. 487 din 9 aprilie 2021 privind managementul în caz de deces al pacienţilor infectaţi cu SARS-CoV-2, pentru pacienţii care se află în stare gravă, diagnosticaţi cu COVID-19 şi internaţi în secţia ATI, vizita se poate face numai cu un singur aparţinător, cu acordul medicului curant şi avizat de către conducerea spitalului”, au precizat, luni, reprezentanţii instituţiei.

Potrivit acestora, în spital sunt internaţi, în momentul de faţă, 18 pacienţi cu COVID-19 la secţia Boli Infecţioase şi 3 la secţia ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole