Crimă la Lehliu Gară. Un ucrainean și-a ucis mama

În noaptea de 17 spre 18 iulie, într-un apartament din Lehliu Gară, județul Călărași, a avut loc o crimă înfiorătoare. Un refugiat din Ucraina, care locuia cu mama sa într-o locuință pusă la dispoziție de o familie de români plecată acum la Constanța, și-a ucis mama în bătaie.

Practic, i-a dat lovituri după lovituri până a omorât-o. Totul s-a întâmplat în baie. Și, după crimă, ucraineanul a dus femeia în pat, a spălat-o, a aranjat-o și a spus vecinilor că mama lui a murit din cauza unei boli grave, de care suferea mai demult.

A șters și urmele din baie, ca să nu se facă vreo asociere cu el. Doar că, poliția, sosită la fața locului, a descoperit repede că nu e vorba despre o moarte naturală. Nu se cunosc motivele care au dus la omor. Ucraineanul, având calitatea de suspect, este arestat pentru 30 de zile, având acuzația de crimă cu premeditare.

Ziceam mai sus că nu se cunosc cauzele omorului. Dar nu se știe nici de ce ucraineanul nu era pe front, cu ai lui, ci în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...