Crimă urmată de sinucidere în Jilava. Un bărbat şi-a înjunghiat partenera

Publicat: 06 mart. 2021, 14:20, de Eliza Popa, în ACTUALITATE , ? cititori
Crimă urmată de sinucidere în Jilava. Un bărbat şi-a înjunghiat partenera

O ceartă între doi soţi s-a încheiat tragic în Jilava. Un bărbat de 38 de ani şi-a înjunghiat partenera în zona gâtului, iar apoi s-a sinucis.

Azi, IPJ Ilfov a fost sesizat despre faptul că în urma unui conflict spontan un bărbat 38 ani și-a înjunghiat soţia de 37 ani în zona gâtului și a pieptului.

După producerea evenimentului autorul s-a înjunghiat în zona gâtului. Echipa medicală ajunsă la fața locului a declarat decesul ambelor persoane.

Potrivit Antena 3, este vorba despre un conflict conjugal. Femeia își dorea să se despartă de acest bărbat, iar acesta aflând decizia femeii a înjunghiat-o, iar acesta ar fi fost văzut de către o rudă cum încerca să ascundă cadavrul. O femeie este cea care l-a văzut pe criminal când încerca să ascundă cadavrul, după care ar fi observat faptul că bărbatul s-a sinucis și el și a anunțat imediat 112.

La fața locului s-a deplasat o echipă medicală care nu a putut decât să constate decesul. Procurorul este deja la fața locului și sunt audiate mai multe persoane, rude ale celor doi.

Din primele informaţii, dimineața se pare că cei doi au avut o ceartă la care a asistat și soacra lui, mama fetei. Soacra a plecat la biserică, iar când s-a întors l-a surprins pe bărbat cum târa corpul femeii, într-o magazie.